Coaching

Waarom coaching?
Wellicht herken je je wel in deze foto.

Het voelt of de tijd wegtikt, maar je hebt geen idee wat je precies in die tijd wilt doen. Of je ervaart onrust omdat je je tijd niet zo besteed als je zou willen. Misschien wil je andere keuzes maken dan dat je nu doet, maar lukt dit niet alleen.
Of ben je juist op zoek naar het inbouwen van gezonde gewoontes en lukt het je niet om dit langdurig vol te houden.

 

Wie ben ik als coach?

Ik heb me vanuit verschillende opleidingen laten bijscholen tot coach. Naast dat ik hierdoor een mooie basis heb ontwikkeld, ervaar ik dat er tijdens mijn leven een soort eigen specialisme is ontwikkeld in zoektochten.

Ik ben veel op zoek geweest naar wat ik mag doen, waar ik me in mag ontwikkelen, wat ik van mezelf mag laten zien aan de buitenwereld.
Ik heb van alles ontdekt en geleerd over hoe ik mijn tijd ‘nuttig’ en toch ook relaxed besteed met genoeg aandacht voor anderen én voor mezelf.
Ik heb gestruggled met ons gezinsleven en hoe ik mezelf daar mijn eigen plek in geef.
Ik heb de tijd voorbij zien tikken terwijl ik zo graag mijn talenten wilde inzetten.
En ik heb leren leven met mijn én andermans eigen gevoeligheden, kwaliteiten en gebruiksaanwijzing.
 

Wat ik je bied als coach
Autonomie, verbondenheid en competentie zijn drie hele belangrijke aspecten in ons leven die maken dat we ons tot ons recht of juist niet tot ons recht voelen komen.
Daarnaast is er nog het belang van gezonde keuzes in beweging, voeding, je tijdsindeling, balans tussen inspanning en ontspanning en andere gedragingen die voor jou waardevol zijn.
 
Het is een zoektocht om te vinden wat bij jou past in elk moment van je leven, zodat je tot bloei komt en vrede ervaart over je situatie en over wie je bent.
En daar wil ik je bij helpen.
 
Ik heb op het gebied van voeding, beweging en gedragsverandering verschillende mensen gecoacht. Vanuit mijn expertises als coach, als docent en als medemens neem ik veel praktijkervaring mee in het coachen. Je kunt ervan op aan dat we niet alleen praten, maar dat je dat ook om kan zetten in gedrag. Samen houden we in de gaten wat op welke tijd haalbaar is.

Zoek je iemand om met je op te lopen en je te ondersteunen om verder te komen waarin jij tegenaan loopt?

Neem dan eens contact met me op.

Daarna kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen. Vervolgens zoeken we  in de coaching naar praktische én haalbare stappen die je kunt zetten om je doel te bereiken.

 

Hoe het coachingtraject verloopt
De meeste trajecten zullen bestaan uit:

  • een intakegesprek van 90 minuten;
  • drie weken achter elkaar een gesprek van 60 minuten per week;
  • daarna in afstemming nog drie gesprekken met steeds wat meer tijd ertussen. 
Deze gesprekken kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden, binnen in mijn coachruimte of buiten in de natuur. 
Zo nodig plannen we in overleg meer afspraken in. 
 
Ik gebruik verschillende werkvormen en zoek daarbij wat bij jou past. 
Mocht jij of ik het niet zien zitten na het intakegesprek, is er ruimte om dit aan te geven. Besluiten we na het intakegesprek door te gaan, doorlopen we het hele traject samen tot je zelfstandig verder kunt met je gekozen doel. 
 
N.B. Zoals je op deze website leest en in mijn muziek kunt horen, heb ik een duidelijke geloofsovertuiging.
Mijn coaching richt zich niet per se op mensen met dezelfde geloofsovertuiging.  Iedereen is welkom! 
 
 

Kosten: Ik reken €55,- per uur excl. btw. Voor het intakegesprek reken ik €55,- excl. btw voor het hele gesprek. Ben je ZZP-er binnen de creatieve sector, dan is het mogelijk om een bijdrage te vragen van Werktuig PPO. Ik kan je helpen bij deze aanvraag.